vrijdag 22 april 2011

Zomerse make-up.


Eigenlijk is het nog lente, maar als je buiten loopt voelt het als zomer. Het is buiten nu misschien wel 25 graden, echt warm dus. Vandaag ga ik jullie laten zien welke make-up geschikt is voor in de zomer. In de zomer draag je natuurlijk wat andere make-up dan in de winter.


In de zomer draag je sowieso wat minder make-up. Je zult veel minder looks met oogschaduw langs zien komen, ook draag je minder of misschien geen foundation, dit zweet je er namelijk toch allemaal af. Ga in de zomer voor een beetje basic make-up. In de zomer draag ik meestal alleen een beetje mascara en een heel klein beetje foundation. In de zomervakantie draag ik helemaal geen foundation. Wil je toch een klein beetje dekking? Neem dan een getinte dagcrème, dit is een dagcrème met een beetje foundation. Je kunt ook foundation met wat dagcrème mengen, dan heb je hetzelfde effect. 

Naast dat je al die make-up er toch weer af zweet, zie je er in de zomer vaak wat beter uit. Je huid is een beetje gebruind en meestal is je huid ook wat egaler. Door de zon zie je er gewoon veel gezonder uit, je straalt! 


Denk ook aan waterproof make-up. Naast dat ze meer zweet, ga je misschien ook wel zwemmen. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om geen make-up op te doen, of je doet gewoon wat waterproof mascara op.
Hier boven zie je de Essence No Limits waterproof mascara en de Essence Gel Eyeliner

Zonnebrillen zijn ook heel handig. Als je geen zin hebt in oogmake-up, doe dat gewoon een zonnebril op. Het staat leuk en het is ook beter voor je ogen. Teveel in de zon kijken zonder zonnebril en knijpen met je ogen is namelijk niet goed.

In de zomer zijn felle kleuren altijd goed! Felle nagellak, in je make-up, kleding, dat is echt super zomers en het staat gewoon vrolijk. Ook wit word veel gedragen in de zomer, ook dit staat vrolijk en fris. Daarnaast houd wit ook veel minder warmte vast, dit is dus op hele hete dagen fijn om te dragen. 

Geniet ook vooral van het heerlijk weer, dat je zonder jas buiten kunt lopen en lekker gebruind bent! 
Hebben jullie ook al zo'n zin in de zomer?

Liefs,
Brechtje.