Over mij

Ik ben Brechtje. Geboren op 26 augustus 1996 en nu dus 15 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Gouda en ga hier ook naar school. Ik zit nu op 4 VWO en dat gaat op dit moment wel goed.

Ik houd van dus van bloggen en make-up. Dat is waarschijnlijk wel duidelijk. Maar ik houd ook van lezen, fotograferen, dingen ontwerpen en creatief bezig zijn. Later hoop ik iets te kunnen gaan doen met het schrijven en misschien ook wel iets met beauty. Op dit moment droom ik ervan om bij een tijdschrift te kunnen gaan werken, wat ik daar precies wil gaan doen weet ik nog niet. Gelukkig heb ik nog twee jaar voor mijn eindexamen om uit te vinden wat ik precies wil.


Op 23 maart 2011 startte ik mijn blog. Mijn blog, daar besteed het liefst al mijn tijd aan. Het is nog steeds een klein blogje, maar het gaat op dit moment wel erg goed. Op dit moment heb ik meer dan 100 unieke bezoekers per dag en 7000 pageviews per maand. Ik werk hard om meer bezoekers te trekken en ik vind het leuk om te zien hoe mijn blog dan steeds een beetje groeit. Ik ben altijd al gek geweest op verhalen schrijven, en liet dit dan ook graag aan anderen lezen. Schrijven is een groot deel van het bloggen, maar er komt ook fotografie en vormgeving bij kijken. Deze twee dingen begin ik ook steeds leuker te vinden. Vandaar dat ik het bloggen zo leuk vind.

Ik schrijf over iets wat mij erg interesseert: make-up. Maar make-up is niet het enige wat ik leuk vind, er zijn veel meer dingen! Ik vind het ook leuk om persoonlijke artikelen te schrijven en probeer dit ook wat vaker te doen. Iets wat ik leuk vind, maar heel spannend vind om te doen is filmpjes maken. Ik ben daar net een beetje mee begonnen en wil er zeker mee door gaan. Het maakt mijn blog wat levendiger. In de toekomst hoop ik natuurlijk om ooit mijn eigen domein te starten. Dat zou ik natuurlijk ieder moment kunnen als ik dat wil, maar ik wil eerst toch nog een beetje groeien.