donderdag 8 september 2011

Uitkijken naar de herfst..?

6104281649_c4ea54fd05_z_large_large
Bron: weheartit

Waarschijnlijk zitten veel van jullie te balen dat de zomer voorbij is. Verklaar mij maar voor gek, maar ik heb eigenlijk wel zin in de herfst en de winter. Met dit artikel ga ik proberen jullie een beetje te overtuigen van de voordelen en leuke kanten van de herfst en winter, want ja die zijn er echt!

Bron: weheartit
De belangrijkste reden is voor mij de gezelligheid. Knus met z’n allen binnen zitten terwijl het buiten waait en regent – zoals nu bijvoorbeeld – of sneeuwt. Ik kijk dan het liefst tv, blog en ook lees ik veel meer in de winter en de herfst.

Tumblr_llwvx8fp0s1qaf4kho1_500_large
Bron: weheartit
Denk ook aan de prachtige wandelingen die je in de herfst kunt maken. De kleuren van de bomen, de vallende blaadjes en het herfst zonnetje. Af en toe een klein regenbuitje is dan niet erg toch? En daarna weer snel naar binnen. Warme sokken, joggingbroek aan en een kop thee of warme chocolademelk drinken voor de televisie.

O, en op televisie is ook veel meer leuks. Zodra het kouder begint te worden beginnen alle leuke shows zoals Expeditie Robinson en The Voice Of Holland weer. Ook veel series die en zomerstop maakten, beginnen halverwege september weer.

Tumblr_lqmanwolkj1qep37oo1_500_large
Bron: weheartit
Ook op het gebied van fashion en beauty vind ik de herfst en winter leuk. Over het algemeen draag je in deze periode wat meer make-up en ben je misschien wat langer bezig, maar als beautylover is dat natuurlijk helemaal niet erg. op het gebied van fashion heb je ook echt leuke dingen. Hier heb ik dan alleen wat minder verstand van. ;)
Als extraatje heb ik een ooglook voor jullie. De laatste tijd ben ik heel erg aan het experimenteren met mijn nieuwe oogschaduw palette. Het is een heftige smokey eye geworden. Ik had dit nog nooit eerder gemaakt, maar om eerlijk te zijn vind ik hem heel goed gelukt. Ik heb een zwarte – niet helemaal pikzwart – glitterige kleur over het hele ooglid gebruikt en dit ook een beetje de crease ingeblend. Vervolgens in de crease een bruine oogschaduw en dan weer blenden met wat zwart erdoorheen. In de ooghoek een witte kleur, hierdoor lijkt het in de ooghoek een beetje zilver en onder de wenkbrauw ook weer deze witte kleur. Een mooie look voor in de winter toch?

Hoe kijken jullie tegen de herfst en winter aan?

Liefs,
Brechtje.