maandag 6 juni 2011

Wishlist: zomerschoenen!Met het warme weer buiten en de zomervakantie die steeds dichterbij komt, heb ik veel leuke zomerschoenen gezien. Ik heb op dit moment voor de zomer alleen Birkenstocks, dus ik vond dat ik nog wel een paar zomerschoenen mocht. Klikt verder voor mijn wishlist aan zomerschoenen!

Bij de H&M is er naast leuke kleding ook een leuke collectie aan zomerschoenen. Omdat er geen H&M in Gouda zit, heb ik vooral online gekeken naar de schoenen bij de H&M.


Zoals je ziet vind ik vooral de sleehakken bij de H&M erg leuk. Met de bloemetjes vind ik het leuks, de andere vind ik toch nog wat te ‘volwassen’ voor mij. Er komt nog een weekend aan dat ik samen met mijn moeder naar Den Haag ga, dus dan ga ik zeker even bij de H&M kijken!

Dan heb ik ook nog zitten kijken naar een paar leuke nieuwe Birkenstocks. Ik heb die van mij nu twee jaar - dit word dat het derde jaar – en ze beginnen kapot te gaan. Tijd voor nieuwe dus! Ik wil deze keer een beetje een apart kleurtje. Ik heb nu wit, maar dat vind ik een beetje saai worden.


Zoals je ziet blijf ik een beetje bij het Gizeh model, of wel: het standaard model. Deze vind ik toch het mooiste. Er was laatst bij de Kruidvat trouwens een actie met Birkenstocks voor een laag prijsje. Ik denk niet dat ze die nu nog hebben, dus dan zou ik toch ergens anders moeten gaan kijken. Of online bestellen, het is daar dan wel wat duurder, maar je hebt veel meer keuze dan in de winkel.

Tommy Hilfiger gympjes. Of in ieder geval iets in die richting. Hier heb ik vorig jaar al naar staan kijken, maar dat heb ik toen toch niet gedaan. En ik vind ze nog steeds echt zo leuk. Er zijn heel veel verschillende leuke kleurtjes en patroontjes. Misschien ga ik ze dit jaar toch kopen..


Jammer genoeg kan ik niet alles kopen. Ik wil niet meer dan twee paar zomerschoenen dit jaar aanschaffen. Mijn voeten groeien namelijk niet meer en volgend jaar moet ik het hier dus ook weer mee doen. Dan wil ik eigenlijk ook weer een nieuw paar kopen. Dus om nu tig paar schoenen aan te schaffen is toch niet zo’n goed idee. ;)

Wat voor soort zomerschoenen hebben jullie op het oog?

Liefs,
Brechtje.