dinsdag 14 juni 2011

Tag: Show Your Screen!


Laatst werd ik getagd door
 Myrthe van 'I heart Beauty and Fashion'. Ik heb het over de Show Your Screen tag. Als je een beetje beautyblogs volgt, heb je deze tag waarschijnlijk al vaak langs zien komen. En nu heb ik hem ook gedaan. Ik heb hem wel íets anders gedaan dan dat de bedoeling is, maarja. Dat maakt het toch weer een beetje origineel. ;)

Ik was eerlijk gezegd eerst niet zo enthousiast over deze tag. Mijn bureaublad is namelijk doodsaai. Ik heb echt al eeuwen een standaard achtergrond met vissen. Ik was dus van plan hem te gaan veranderen en vervolgens deze tag te doen. Dat heb ik uiteindelijk toch niet gedaan. Ik ga eerst mijn oude achtergrond laten zien, vervolgens ga ik hem een beetje pimpen en laat ik jullie het resultaat zien! 


Dit was mijn achtergrond eerst. Het valt wel mee hoe saai hij was, vind ik nu. Maar het was geen foto die ik echt heel erg leuk en mooi vond, of mooie herinneringen aan had. En dan was juist een beetje het idee van de tag: dat je een leuk verhaaltje bij je bureaublad achtergrond kunt vertellen. En dan nu naar mijn vernieuwde achtergrond (verwacht er niet te veel van hoor)..Parijs! Ik houd van deze stad. Ik was eerst in mijn eigen mappen op zoek gegaan naar een leuke foto, maar ik vond er niet veel leuks bij zitten. Toen ben ik naar Iheartit gegaan. Ik kijk hier normaal nooit, maar veel meiden vinden deze site helemaal geweldig, dus ik besloot een kijkje te nemen. En ja, ze hebben er erg leuke foto's! Ik wist eerst niet zo goed waar ik naar moest zoeken. Ik tikte gewoon 'city' in. Toen zag wat leuke foto's van Parijs tussen staan, dus besloot hier verder naar te zoeken 'paris city'. En zo vond ik deze foto. 

Een nadeel aan deze site vind ik, dat de foto's niet erg groot zijn. Mijn bureaublad achtergrond is vrij wazig. Heeft iemand een idee hoe ik de foto groter kan maken, zonder dat hij wazig word? Kan je op die site de foto ergens groter bekijken? 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe achtergrond. Het doet we echt heel erg aan Parijs denken. The city of love. Ik ben pas een keer naar Parijs geweest, namelijk vorig jaar in de herfstvakantie. Ik ging toen met mijn ouders en mijn broertje en het was echt super, het is echt zo'n leuke en gezellige stad. We gaan dit jaar in de herfstvakantie weer, ik heb er echt zo'n zin in. Ik ben echt van die stad gaan houden. Goede herinneringen. :)

De bestanden die erop staan zijn niet veel speciaals, ik zal alles even opnoemen en er zo nodig uitleg bij geven.
- Mijn documenten
- Outlook Express
- Microsoft Office Word
- Microsoft Office Powerpoint, dit gebruik ik bijna nooit.
- Paint, gebruik ik ook bijna nooit.
- Deze computer
- Google Chrome, deze gebruik ik altijd.
- Mozilla Firefox, gebruik soms, omdat ik die apps wel handig vind.
- Mijn netwerklocaties, iets voor het Internet ofzo.
- Picasa, om foto's te bekijken en op te slaan.
- Pinnacle Videospin, gratis bewerkingsprogramma voor filmpjes. Ik maak niet zo vaak filmpjes, maar vind het wel erg handig.
- Paint.NET, hiermee bewerk ik altijd mijn foto's. Ik moest er eerst even mee oefenen, maar nu vind ik het echt een super handig programma. Dit gebruik altijd.
- Google Earth, gewoon grappig om af en toe even op te kijken. 

Zo, dat was het dus.
Ik vond het dus uiteindelijk erg leuk om deze tag te doen. Ik ben van plan mijn achtergrond vaker te gaan veranderen. Dat deed ik eerst dus nooit. 

Ik tag Kim, Paulien en Manon van ThinkBeauty, Beautylizious en Kimberly van MissBeautyKiss

Liefs,
Brechtje.