woensdag 8 juni 2011

Nog twee weekjes knallen..
Nog drie weekjes en dan heb ik eindelijk zomervakantie. Maar voordat het zover is heb ik nog twee drukke weken met veel toetsen. Hier wil ik graag goed voor leren en veel aandacht aan besteden. Daarom heb besloten om twee weekjes wat minder te posten. Ik wil namelijk niet het risico lopen om op het laatste moment nog twee voldoendes te komen staan en hierdoor niet over te kunnen. Op dit moment sta ik namelijk één onvoldoende. Dit is niet veel, maar ik heb wel wat vakken waar ik maar nét een voldoende voor sta. Hier wil ik dus nog even goed voor leren.

Er komen nog wel regelmatig artikelen online, maar even niet meer elke dag. Ik was eerst van plan om twee weken helemaal niet meer te posten, maar ik weet dat mij dat toch niet gaat lukken. Ik vind het gewoon te leuk om af en toe een stukje te schrijven. Ook is het wel goed om niet alléén maar te leren.

Ik hoop dat jullie het begrijpen. De week daarna (dus over drie weken) en in de zomervakantie ga ik wel volop posten. Maak je maar geen zorgen. ;)

Liefs,
Brechtje.