zaterdag 25 juni 2011

Naar Londen met school.


Vandaag ben ik met school naar Londen. Cool he! Ik heb dit de dag van te voren geschreven, dus ik kan nog niet vertellen hoe het is. Wel ga ik jullie een beetje vertellen wat ik hier allemaal ga doen, want volgens mij wordt het echt heel leuk! Lees verder!

Londen. Het lijkt mij echt een geweldige stad. Ik ben er nog nooit geweest, ik heb sowieso nog nooit in Engeland geweest. Om twee uur ’s nachts moet iedereen aanwezig zijn bij school en om half drie vertrekken we met de bus. We gaan vervolgens met de boot naar Londen. Op de boot mag je gewoon uit de bus, dus ik ben van plan daar ook leuke foto’s te maken.


Tijdens de busreis gaan we natuurlijk wel een beetje slapen (hoop ik), anders ben je al helemaal brak als je er nog niet eens bent. Als we in Londen zijn, moeten we eerst verplicht naar het British Museum en een opdracht maken. Ik hoop hier snel mee klaar te zijn, want hierna mag je zelfstandig door Londen. We krijgen een dagkaart voor de metro, dat is wel fijn, lopend is het echt niet te doen.


Ik heb met vriendinnen al een beetje bedacht waar we allemaal heen willen. We hebben wat leuke winkelstraten en er is nog een marktje waar we willen kijken. Ook willen we natuurlijk naar de Londen Eye, de Big Ben zien en naar Buckingham Palace. Verder hebben we niet echt een plan, we zien daar wel een beetje wat we gaan doen. Ik wil ook graag naar de Starbucks en zo’n cool I Love Londen T-shirt kopen. J

Ik hoop trouwens dat mijn digitale cameraatje een beetje mee werkt. Hij is al best oud en doet de laatste tijd echt heel raar. Dus goede foto’s kan niet ik echt beloven.

Zijn jullie een keer in Londen geweest, hebben jullie aanraders?

Liefs,
Brechtje.