donderdag 2 juni 2011

Uilen ketting binnen gekregen.


Een tijdje geleden had ik met een winactie meegedaan op de blog van Marjolein. Met deze actie kon je een uilen ketting winnen en ik won! Het was de eerste keer dat ik iets had gewonnen en ik was echt heel erg blij toen ik het las. Woensdag heb ik de ketting binnen gekregen en vandaag ga ik hem aan jullie laten zien!

Woensdagmiddag kreeg ik dus een enveloppe binnen met daarin de ketting. Het had een tijdje geduurd voordat ik hem binnenkreeg. Marjolein had mij dat al gemaild, de ketting was namelijk kapot gegaan. Daarom had ze eerst helemaal een andere moeten bestellen, aahww. 


Dit zat er allemaal in het pakketje. Naast de ketting had ze er ook drie testertje bij gedaan, echt super lief! Het zijn testertjes van Sothys, het zijn twee verschillende crèmetjes en een reiningscrème. Ik ga ze uittesten, ik ben erg benieuwd!Aawww, ik vind hem zo schattig! En die oogjes kijken ook een beetje scheel, echt super lief, hihi. Hij was trouwens wel groter dan ik had verwacht. Als je kijkt naar de grote van mijn hand en de uil, kun je zien dat hij best groot is. Maar eigenlijk vind ik dat alleen maar heel leuk. :)


Ik ben dus echt super blij met mijn ketting. O, en neem trouwens ook even een kijkje op de blog van Marjolein, zij blogt ook over beauty en ze schrijft erg leuk.

Liefs,
Brechtje.