dinsdag 28 juni 2011

Swatches Catrice Am I Blue Or Green en Sold Out For Ever.


Vandaag heb ik dan eindelijk de swatches van Catrice Am I Blue Or Green? En Sold Out For Ever voor jullie. Het heeft een tijd geduurd, ik mijn nagels even wat rust wilde geven. Door het vele nagellakken (en vooral het removen) waren mijn nagels erg slap geworden. Daarom heb ik mijn nagels dus een tijdje niet gelakt. Maar hier zijn ze dan eindelijk, de swatches!Als eerst Am I Blue Or Green. Een licht blauwe kleur. Hij is best opvallend, maar wel erg mooi. Als je handen al een beetje gebruind zijn door de zon, lijken ze nog bruiner met deze nagellak. Hij lakt fijn, zoals elke Catrice lak. Na twee laagjes dekt hij goed, ik ben er erg tevreden over. Ik ga deze denk ik wel vaak dragen deze zomer, het is namelijk echt een lekker zomerskleurtje! Deze lak is ook erg mooi als basis voor nailart. Je kunt er bijvoorbeeld leuk bloemetjes op maken (zoals ik al had laten zien) en ook fimocanes, stempeltjes en stickertjes staan er erg leuk op.En dan Sold Out For Ever. Deze nagellak was eigenlijk vorig jaar erg populair. Hij was toen ook echt Sold Our For Ever. Mintgroen was toen helemaal hot. Deze zomer kan het ook nog gewoon, ook dit is namelijk een lekker zomerskleurtje. Deze nagellak is ook wel redelijk opvallend, maar wel minder dan Am I Blue Or Green. Hij lakt fijn en ook deze dekt na twee lagen goed.

Ik weet niet wat mijn favoriet is. Ik vind ze allebei super leuk op dit moment. Het zijn nu, samen met Bloody Mary To Go, mijn favoriete nagellak kleuren. Ik ben van plan deze allebei veel te gaan dragen deze zomer. Catrice is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister, de nagellak kost €2,50 per stuk.

Wat mij trouwens opviel.. Met dit warme weer is je nagellak echt zo snel droog! Ga wel binnen zitten tijdens het lakken, want als je buiten gaat zitten droogt het té snel. Dan komen er bubbeltjes in je nagellak. Dat is niet zo mooi. Maar als je dus even buiten gaat zitten als het moet drogen, dan is het echt zo droog, handig! :)

Wat vinden jullie van de kleurtjes, hebben jullie deze al?

Liefs,
Brechtje.