maandag 7 november 2011

Favoriete muziek op dit moment

Eerlijk gezegd heb ik niet een hele uitgesproken muzieksmaak. Ik luister voornamelijk standaard top 20 muziek, vandaar dat ik niet heel vaak mijn favoriete muziek met jullie deel. Op dit moment heb ik toch wel een paar nummers die jullie misschien nog niet kennen, dus lees snel verder!


Mijn absolute favoriete nummer op dit moment is Skinny Love van Birdy. Een heel mooie rustig nummer. Sommige vinden Birdy maar niks, maar ik vind haar stem juist heel erg mooi. Dit nummer ken ik van So You Think You Can Dance, daar wordt het best vaak gedraaid.

Super Bass van Nicky Minaj. Best bekend en ook bij mij een favoriet. Check trouwens ook even dit filmpje, een meisje van 8 dat Super Bass covert, dit is echt super knap!


Dit is een al wat ouder nummer, maar ik heb het herontdekt. Miley’s stem vind ik hier een beetje apart klinken, alsof het heel erg bewerkt is, maar het nummer is gewoon prachtig.


Dit nummer vind ik niet per se geweldig, maar toch blijf ik deze video maar herhalen. Lenny (het kleinere meisje) vind ik gewoon super goed en ik hoop zo dat ze nog heel ver komt in The Voice.


Dit is gewoon een heel lekker nummer, ik heb er niet zoveel over te zeggen eigenlijk!Deze hoor je echt super vaak op de radio, het is ook een heel leuk nummer vind ik! Ik wordt er zo vrolijk van! J

Dat waren mijn favoriete nummers op dit moment, de meeste kende je misschien al, maar hopelijk heb je ook wat nieuwe muziek ontdekt. Wat is op dit moment jouw favoriete nummer en heb je echt een hele uitgesproken muzieksmaak?

Liefs,
Brechtje.