maandag 17 oktober 2011

Review Hema oogschaduwbasis

Een hele tijd geleden kocht ik bij de Hema een oogschaduwbasis. Omdat ik nauwelijks oogschaduw draag, gebruik ik hem ook niet heel erg veel en was het nooit bij mij opgekomen om hem te reviewen. Opeens dacht ik hier aan en daarom vandaag een review van de Hema oogschaduwbasis.

Om te beginnen zal ik even kort uitleggen waar oogschaduwbasis precies voor dient. Waarschijnlijk weten de meeste meiden die mijn site bezoeken dit wel, maar voor mensen die het niet weten leg ik het nog even uit. Oogschaduwbasis breng je aan voor je oogschaduw opdoet. Dit zorgt ervoor dat het beter blijft zitten, ook kan het de kleuren mooier en intenser maken. Als je dit niet gebruikt heb je kans dat in de loop van de dag de oogschaduw zich op gaat hopen en het er niet meer mooi uit ziet. Oogschaduwbasis voorkomt dit dus.Op naar de echte review! We beginnen met de verpakking. De verpakking is simpel, maar wel praktisch. Ik ben er nog niet helemaal zeker van of je nou de oogschaduwbasis er door heen ziet of niet. Volgens mij niet, want het lijkt alsof hij helemaal vol is terwijl dat ├ęcht niet zo is. De applicator is ook vrij standaard, net zoals bij een lipgloss. Dit brengt makkelijk aan, helemaal niks mis mee! Hier ben ik erg tevreden over.De basis uitgeveegt, je ziet nog een wittig waasje
De oogschaduwbasis zelf is wittig met lichte shimmer, dit zie je verder niet terug op je ogen. Op je ogen lijkt het gewoon transparant. Dit vind ik wel het fijnste, zo blijven de oogschaduwkleuren gewoon hetzelfde.

Of de kleuren echt intenser worden durf ik niet zo goed te zeggen. Ik weet het gewoon niet. Wel kan ik zeggen dat ik het makkelijk aan vind brengen. Het lijkt alsof de basis het glad heeft gemaakt, misschien komt dat ook wel omdat het je oogleden minder vet maakt.

Aan het einde van de dag.. zat mijn oogschaduw er nog goed op. Niet helemaal perfect natuurlijk, maar dat had ik ook niet verwacht. Volgens mij kan dat ook bijna niet. Voor de prijs vind ik het wel een goede oogschaduwbasis. Ik zou het hem zeker aanraden als je opzoek bent naar een goede oogschaduwbasis, maar je wilt niet te veel geld uitgeven.
Hij is te koop bij de Hema voor ongeveer 3 euro.

Dragen jullie vaak oogschaduw? En welke oogschaduwbasis gebruik je dan?

Liefs,
Brechtje.