donderdag 6 oktober 2011

Mini shoplog Alexandrium


Zaterdag ging ik met mijn ouders en mijn broertje naar het Alexandrium in Rotterdam.. op te shoppen! En als je naar het Alexandrium gaat, moet je natuurlijk ook even langs de Primark. Dus ook hier lekker geshopt. Heel veel is het uiteindelijk niet geworden, maar ik wil het toch even laten zien.
Ik was nog maar één keer eerder naar het Alexandrium geweest, ben raar als je bedenkt dat Rotterdam maar een kwartiertje met de trein of auto van mij vandaan is. Ook was ik nog maar één naar de Primark geweest, dit was in Londen. Dat viel toen een beetje tegen door de drukte.

Als eerst gingen we naar de Primark. We waren expres een beetje vroeg gegaan zodat het nog niet zo druk is. De drukte viel inderdaad mee. Ook mijn ouders vonden de Primark super, dat had ik echt niet verwacht, haha!


Ik kocht twee t-shirtjes met print. Niet heel veel bijzonders, maar wel erg leuk voor onder een vestje of natuurlijk gewoon alleen voor als het wat warmer is.


Nog een soort shirtje en een paar sokken en speldjes. Ook dit shirtje lijkt mij erg leuk om onder een vestje te dragen. Ze hadden trouwens ook hele mooie vestjes, maar die waren er helaas niet meer in mijn maat. Dan hadden we misschien nóg vroeger moeten gaan. De sokken en speldjes zijn verder niet erg bijzonder, maar ze waren zo goedkoop en het is gewoon handig om te hebben. Volgens mij is Primark echt een winkel voor de basics en accessoires.

Dat was het alweer! Ik heb verder nergens wat gekocht. Ik heb gekeken bij de Kruidvat, bij de H&M en de Hema, maar heel veel leuks zag ik niet. In ieder geval geen dingen die ik echt moest hebben. Wel was het een super gezellige dag en ik wil heel graag snel nog een keer. Vooral de Primark vond ik super!

Shoppen jullie wel eens in het Alexandrium of bij de Primark?

Liefs,
Brechtje.