zaterdag 15 oktober 2011

Multifunkie: ooglook met bronzerLipstick als blush, oogschaduw als wenkbrauwpoeder, concealer als lip erase en lippenbalsem op je nagelriemen. Allemaal wel bekende multifunctionele producten. Dit is erg handig, vooral als je maar weinig make-up mee wilt nemen of goedkoper uit wilt zijn. Laatst had ik zin in een naturelle ooglook en ik besloot dit te maken met.. bronzer! Klik snel verder om te kijken hoe het geworden is.


De bronzer die ik gebruikte is er een van Essence van de Sun Club collectie. Het is er een met verschillende kleuren die je samen kunt gebruiken. Dit maakt het ook makkelijk om het als oogschaduw te gebruiken.Dit was de uiteindelijke look.

Wat ik heb gedaan: ik begon met een lijn in de crease, dit deed ik met de donkerste kleur. Deze vervaagde ik alvast een beetje en bracht daarna de witte kleur aan over het hele ooglid. De kleur onder de witte heb ik een klein beetje op de buitenste helft van mijn bewegende ooglid aangebracht, zorg ervoor dat deze en de witte kleur mooi in elkaar overlopen. Nog een keer de donkerste kleur in de crease. Dit blenden en tot slot een beetje van de witte kleur onder de wenkbrauw. Onder mijn oog heb ik ook de donkerste kleur aangebracht, dit laat je ogen groter lijken.

Ik denk dat ik dit vaker ga doen met deze bronzer. Echt als bronzer gebruik ik hem namelijk nooit. Hij is erg glitterig en dit geeft al snel een discobal-effect. Lichtjes op de wangen vind het wel leuk staan, maar ik heb toch liever een matte bronzer.

Welk product gebruik jij wel eens multifunctioneel? Dus voor iets anders dan waarvoor het bedoeld is.

Liefs,
Brechtje.