maandag 30 mei 2011

LE Essence Meet_Me @ Holographics.com


Het was al een tijdje bekend dat deze limited edition van Essence eraan kwam. Waarschijnlijk hebben jullie er bij andere al een hele tijd geleden iets over gelezen, maar sinds kort ligt hij dan ook echt in de schappen. Dus het leek mij wel leuk om er tóch nog iets over te schrijven. Zelf zag ik hem namelijk afgelopen vrijdag voor het eerst bij de Kruidvat. Dus kijk en lees mee om meer te weten te komen over deze nieuwe holografische collectie van Essence.De Cream To Powder Eyeshadow. Het is dus een oogschaduw in een crèmige poedervorm. Deze oogschaduw komen uit in drie verschillende kleuren: C01 Gagalectric, C02 Lil@c, C03 Prism@tic White. Deze oogschaduw kosten €2,29 per stuk.

Holografics_liner


Er zitten ook twee vloeibare eyeliners in de collectie. Ik vind de witte eyeliner een beetje apart, ik weet niet of dat nou zo mooi is. Maarja, de paarse daar in tegen vind ik wel cool! De paarse heet C01 Blue Ray en C02 Prism@tic White. De eyeliners kosten €2,29 per stuk.

Holografics_glosse


Holografische lipgloss! Deze lipgloss veranderd van glans en kleur bij elke nieuwe lichtval. Klinkt leuk, toch? De kleuren zijn: C01 Lil@c, C02 Holoberry, C03 Prism@tic White. Ze kosten €1,79 per stuk.De holografische nagellak! Deze vind ik echt super. Ook deze lakjes hebben in elk licht, nét een andere kleur. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: C01 Gagalectric, C02 Lil@c, C03 Blue Ray, C04 Prism@tic White, C05 Holoberry.
Holografics_bodyoil


Een holografische bodyoil. Aha, apart. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet verwachten, maar misschien is wel leuk voor een feestje. Gewoon plaatselijk van glitter aan brengen. De prijs is €3,99.

Ess_@holo_bracelet


En dan tot slot nog een armbandje. Ik zou het persoonlijk niet zo snel kopen, maar het is wel leuk. Het armbandje kost €1,99.

Zo, dit was dus de nieuwe collectie van Essence! Ik vind het best een leuke collectie, vooral de nagellakjes vind ik erg cool. De bodyoil en het armbandje hadden er voor mij niet ingehoeven, maar misschien vinden andere dat wel weer helemaal leuk. ;)

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie, zijn jullie van plan iets te gaan kopen?

Liefs,
Brechtje.