donderdag 1 december 2011

Favorieten van november


Het is al december, bijna het einde van het jaar! Pfoe, wat gaat dat snel. Hebben jullie ook al zo’n zin in Sinterklaas (nog maar 3 nachtjes slapen), kerst en oud en nieuw? Dat duurt nog eventjes, maar nu is het tijd voor de favorieten van deze maand. Lees dus snel verder!


Ik zal beginnen met de make-up.
-        De gelliner van Essence uit de Natventurista LE sprak mij eerst totaal niet aan. Maar toen ik deze in de kortingsbak zag liggen voor 1 euro vond ik hem eigenlijk toch wel mooi en besloot ik hem gewoon te kopen. En ja, hij is inderdaad prachtig! Ik draag deze gelliner bijna elke dag. Het geeft gewoon wat extra’s, zo’n groen lijntje boven je ogen.
-        De blush van Catrice in de kleur 010 Raspberry Ice Cream heb ik herontdekt. Ik heb vooral peachy blushes en wilde wel eens een keer wat anders. Deze was ik bijna vergeten, maar nu draag ik deze ook bijna elke dag.
-        Eigenlijk droeg ik nooit poeder, maar dat vind ik nu toch wel fijn. Ik merk dat mijn huid niet heel droog meer is en dat mijn voorhoofd snel glimt. De compact powder van Catrice heb ik deze maand veel gebruikt en daarom hoort ook deze in mijn favorieten thuis.
-        En ook de Catrice Prime & Fine ben ik sinds kort veel gaan gebruiken. Ik heb er niet een hele enthousiaste review overgeschreven, maar ik vind hem nu toch wel erg fijn. Ik merk echt dat mijn foundation beter blijft zitten als ik deze primer er onder draag.Lifestyle, fashion en één verzorgingsproduct. Vinden jullie het trouwens leuk om meer lifestyle producten te zien, dan doe ik dat de volgende keer. :)
-        Tonic van L’Oréal. Door mijn droge huid gebruikte ik eerst nooit tonic, maar af en toe als ik last heb van wat pukkeltjes vind ik deze wel heel erg fijn. Ik merk echt dat ze kleiner worden en een beetje worden uitgedroogd. Ik heb de versie voor de droge en gevoelige huid.
-        Shopaholic! het eerste deel. Ik ben hier zo lang naar op zoek geweest! Nergens verkopen ze het meer, behalve in van die grote boxen dan waar gelijk alle boeken in zitten. Toch vond ik het eerste deel bij de Bruna en ben gelijk begonnen met lezen. Wat een lekker boek, ik ben het helemaal eens met alle Shopaholic fans! Ik heb het boek nog niet uit, maar ik wil al vast de andere delen!
-        Mijn sleehakken. Ook deze konden natuurlijk niet ontbreken. Ik heb er al best vaak op gelopen wat ik eigenlijk niet had verwacht. Ze lopen heel lekker en het is fijn om wat langer te zijn.

Wat zijn jullie favorieten van november, en heb je een beetje zin in december? Ik in ieder geval wel!

Liefs,
Brechtje.