Pagina's

donderdag 31 mei 2012

Essie nagellak, review en swatches

Toen ik ongeveer twee weken bij Anouk en Britt van GlossieQueen las dat ik twee Essie lakjes had gewonnen, kon mijn dag niet meer stuk! Essie een salon nagellakmerk dat sinds kort ook in Nederland te koop is. Ik had véél goede dingen gehoord over die nagellakmerk, dus ik was heel erg benieuwd natuurlijk! Ik heb ze voor jullie getest en swatches gemaakt.

woensdag 30 mei 2012

DIY: budget zomerse ijsblokjes


Hallo lieve meiden, sorry voor het onregelmatige posten. Ik heb het nog steeds best druk met school, ik kan ook niet beloven wanneer ik post en hoe vaak. Ik moet gewoon even in een ritme komen, zodat ik school en mijn blog weer goed kan combineren. Komt goed! Vandaag heb ik een Do It Yourself voor jullie, dat is lang geleden! Het is een heel simpel, maar dat maakt het niet minder leuk. Lees snel verder.

vrijdag 25 mei 2012

Daily make-up update

De laatste tijd ben ik eigenlijk vrij makkelijk met make-up. Niet te veel, gewoon wat natuurlijker. Dat is makkelijk, maar ook erg leuk vind ik persoonlijk! Daarnaast is het ook wat praktischer met dit weer, te veel make-up zweet je er toch zo weer af. Klik verder om te kijken welke producten ik tegenwoordig dagelijks gebruik en hoe.

donderdag 24 mei 2012

Summer feelings

Tumblr_m3a6ltwgxt1r93wiqo1_500_large
Eindelijk is het eens écht lekker warm en zonnig weer. Af en toe vind ik het zelfs wat te warm, maar om nou te gaan zeuren, nee hoor dat doe ik niet. Ik geniet ervan, rondlopen in shorts, op slippers en zonder jas naar school fietsen. Dat is pas zomer! Nu ik dit typ is het kwart over acht ’s avonds en ik zit lekker in tuin. Dit leek mij een mooi moment om wat ‘summer moments’ te bespreken. Wat geeft mij nou echt een zomers gevoel?

dinsdag 22 mei 2012

Picture Journal mei #1

PhotoInformation
Na een tijdje niet gepost te hebben, sorry, heb ik vandaag een Picture Journal voor jullie! Doordat ik het best druk heb met school en ik in het weekend weg ben, schoot het bloggen er even bij in. Ik kan niet beloven elke dag een artikel te hebben, maar er zullen sowieso blogjes blijven verschijnen, maak je geen zorgen! Terug naar het onderwerp, een nieuwe Picuture Dairy! En van maart alweer, wat gaat het snel! Ik heb deze week veel foto’s gemaakt met Instagram. Het voelt het als lente en zomer nu, kijk snel verder!

woensdag 16 mei 2012

Ik wil een iPod Touch + favoriete apps


Sisis_large 
Ik weet het nu zeker, ik moet er een hebben! Al zo lang zit ik te twijfelen over een iPod Touch, maar eigenlijk weet ik al lang dat ik er geen spijt van ga krijgen. Daarom weet ik het nu zeker, ik ga er een kopen en zo snel mogelijk!

dinsdag 15 mei 2012

Mijn kijk op fashion... rokjes



Ik ben nou niet bepaald een rokjes meisje, sterker nog totáál niet! Ik draag nooit rokjes. Om het even helemaal overdreven te brengen, de laatste keer dat ik een rokje droeg was in groep 2. Uhu, schokkend! Maar ik moet zeggen dat ik rokjes wel heel leuk vind, vooral voor in de zomer. Als ik anderen met een rokje zie lopen, vindt ik dat bijna altijd leuk staan. Dus waarom zou ik het zelf niet dragen? Ik ben opzoek gegaan naar rokjes die ik wel leuk vond en hier heb ik een soort wishlist van gemaakt.

maandag 14 mei 2012

Moederdag cadeautjes

Al een tijdje heb ik te drang om iets te gaan tekenen, iets te knutselen of iets anders creatiefs. Nou was het gister Moederdag en als er één dag in het jaar is waarvoor je iets kunt knutselen, is het natuurlijk Moederdag! Zaterdag was ik daarom met mijn broertje even naar de stad geweest om hiervoor wat spulletjes te kopen en ik kon aan de slag! Klik verder voor het resultaat!

zondag 13 mei 2012

Shoplog Amersfoort


In de vakantie ben ik met mijn moeder naar Amersfoort geweest om te shoppen. Dat is nu alweer een week geleden, maar het leek mij toch nog wel leuk om een shoplog te doen. Normaal slaag ik niet zo goed met kleding shoppen, maar nu heb ik voor mijn doen toch redelijk wat gekocht. Alles wat ik zocht heb ik kunnen vinden, dat overkomt mij echt nauwelijks! Klik verder voor mijn aankopen!

vrijdag 11 mei 2012

Back to normal, gestopt met The Oil Cleansing Method

Vandaag heb ik een examen en de afgelopen dagen heb ik hard geleerd. Vandaar dat er twee geen artikel was. Hopelijk begrijpen jullie het! 

Precies twee maanden geleden introduceerde ik hier The Oil Cleansing Method aan jullie. Ik heb er tussendoor nog een keer over geüpdate en was hierin best enthousiast. Toch heb nu besloten om er even mee te stoppen. Niet vanwege slechte ervaring, nee hoor, maar ik kies nu toch liever voor een normale reinigingsmelk. Benieuwd waarom? Lees dan verder.

dinsdag 8 mei 2012

Music of the moment

Tumblr_m3kvok51hf1qamsluo1_500_large
Om eerlijk te zijn heb ik niet echt een speciale uitgesproken muzieksmaak. Ik luister vanalles. Eigenlijk voornamelijk wat er op de radio draait, maar als ik dat zeg klinkt het zo saai. De laatste tijd luister ik veel rustige liedjes. Denk hierbij niet meteen aan droevige nummers, nee ik vind vrolijk rustig juist erg leuk om te luister. Zo heb ik bijvoorbeeld de zangeres Carly Rae Jepsen helemaal ontdekt. Klik verder voor mijn favoriete nummers van de afgelopen tijd.

maandag 7 mei 2012

Picture Journal april #2


Vorige week zou de tweede Picture Journal van april online komen, maar dat ging niet door omdat ik op de camping was. Ook al is het nu al mei, hier is alsnog de Picture Journal van april. Beter nu dan nooit toch? Ik heb weer mijn best gedaan om van zoveel mogelijk dingen foto’s te maken. Lees snel verder!

zondag 6 mei 2012

Camping verslagje

‘Ik zal updaten, maar kan niet beloven dat dit gaat lukken de hele vakantie’. Herinneren jullie je nog dat ik dat zei? Nu mag je even heel hard lachen, want dat plan is dus ongelofelijk mislukt! In plaats van mijn blog te updaten, heb ik heerlijk genoten van mijn weekje vakantie op de camping. Ik heb echt lekker uitgerust en het heel erg naar mijn zin gehad. Vanaf nu ben ik weer helemaal aanwezig en zullen er weer artikelen verschijnen. Wel ik wil ik nog een verslag doen over hoe ik het heb gehad op de camping. Dat lijkt mij wel een leuke afsluiter van de vakantie.