Pagina's

zaterdag 31 december 2011

Nieuwe lay-out en enquête uitslag


Zoals beloofd ben ik bezig gegaan met een nieuwe lay-out voor mijn blog. De oude lay-out was namelijk wel aan vervanging toe vond ik. Gisteravond heb ik hem afgekregen en ik ben erg tevreden over het resultaat. Uit de enquête van laatst had ik wat ideeën gehaald en verder heb ik natuurlijk gewoon gedaan wat ik mooi vind.

donderdag 29 december 2011

Mijn favorieten van 2011


Het is het einde van de maand, maar ook van het jaar. Daarom deze keer geen favorieten van de maand, maar van 2011. Of voor mij gewoon de favorieten producten van altijd. Want ik ging mij dit jaar pas echt bezig houden met beauty. Klik verder voor mijn favorieten van het jaar, dat klinkt best leuk he?

woensdag 28 december 2011

Review: Christina Aguilera royal desire parfum


Toen ik laatst een nieuwe en grotere fles van Christina Aguilera Royal Desire kocht, besefte ik mij opeens dat ik dit parfum nog nooit echt heb gereviewd. En dat terwijl het waarschijnlijk wel mijn favoriete parfum is. Deze draag ik vaakst en het liefst. Ik heb hem al vaak langs laten komen in artikelen, maar nu word het tijd voor review!

dinsdag 27 december 2011

Tip: grote december SALE



December en januari zijn de maanden wanneer alle winkels hun oude producten de deur uit willen hebben, en dat betekend: SALE! Nu al staan folders vol met 1+1 gratis acties en nog meer hoge kortingen, het begint steeds vroeger. Niet dat wij dat erg vinden natuurlijk. Ik heb de leukste kortingen voor jullie uitgezocht en op een rijtje gezet.

maandag 26 december 2011

Uitslag winactie

Het is tweede kerstdag en het is eindelijk tijd voor de uitslag van de winactie. Er deden ongeveer 35 mensen mee. Kijk snel verder voor de winnaar!

zondag 25 december 2011

Last minute kerst nailart


Dit jaar heb ik nog helemaal geen kerst tutorials, looks of nailart laten zien. Dat kan natuurlijk niet! Daarom heb ik vandaag voor jullie twee super last minute kerst nailarts. Omdat ze zo last minute zijn, moet je ze snel kunnen maken en daarom heb ik ze vrij simpel gehouden. Klik snel verder!

zaterdag 24 december 2011

Herinnering: winactie


Al weer een tijdje geleden kondigde ik een winactie aan. Nu denk je misschien, ik ben te laat, maar nee je kunt nog steeds mee doen! Ik wilde jullie even herinneren aan de winactie. Er doen op dit moment ongeveer 35 mensen mee, dus je maakt nog best wat kans. Klik verder om nogmaals te zien hoe je mee kunt doen.

Alles over de winactie staat hier beschreven. Klik op de link om naar de winactie te gaan. Je kunt heel wat extra dingen doen om meer kans te maken, dus waag vooral een gokje! Je kunt mee doen tot deze zondag 23:59. Maandagochtend om 7:00 maak ik de winnaar bekend!

Laat een reactie achter bij het bericht over de winactie, dus niet hier!
Ik wens jullie allemaal veel succes en ik hoop dat jullie mee willen doen!

Liefs,
Brechtje.


EDIT: je kunt niet meer mee doen, de winnares is al bekend gemaakt

vrijdag 23 december 2011

Online shop wishlist


Af en toe heb je dan zo’n enorme drang om te shoppen. Dan ga je online een beetje in webshop kijken en dan wil je gewoon alles hebben! Er zijn een aantal online producten die ik al heel lang wil, maar nog niet heb gekocht. Op zich dat best een goed teken, ik probeer mij namelijk in te houden met geld uitgeven. Kijk mee naar mijn wishlist!

woensdag 21 december 2011

Oogschaduw naar school


Het is al veel te lang geleden dat ik een look liet zien. De laatste tijd ben ik een beetje aan het experimenteren met oogschaduw en er is er één look die vaak naar school draag. Oogschaduw naar school, dat deed ik eerst nooit, maar nu dus wel. Het is een simpele, maar mooi ooglook, dus klik snel verder! 

maandag 19 december 2011

Enquête blog make-over

In de kerstvakantie ben ik van plan om mijn blog een make-over te geven. Maar voordat ik dat doe, wil ik graag jullie mening hierover. Jullie kijken op mijn blog en moeten het natuurlijk wel leuk vinden.

Ik heb een aantal vragen voor jullie over de lay-out, en over de inhoud van mijn blog. Daarom vraag ik jullie om een enquête in te vullen: klik. Het kost niet veel moeite en ongeveer 5 minuutjes en je maakt mij erg blij! Als je eventueel nog meer tips hebt of ideeën voor de nieuwe lay-out, hoor ik dat graag in de comments! Voor als de link het niet doet: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=93817

Liefs,
Brechtje.

zondag 18 december 2011

Sunday Question, wat als je de loterij wint?


Waarschijnlijk heeft iedereen er wel eens van gedroomd om de loterij te winnen, heel rijk te worden, alles te kopen wat je maar wilt. Hoe fijn is het om hierover te fantaseren? Ik heb eigenlijk best goed voor ogen wat ik zou doen met dat geld, maar ik ben nu benieuwd naar jullie meningen. Lees snel verder voor de Sunday Question van vandaag..

zaterdag 17 december 2011

Mijn favorieten in de badkamer

Kunnen jullie ook zo genieten van een douche met fijne producten? Ik in ieder geval wel. Aangezien ik duidelijk een aantal favorieten in de badkamer heb, leek het mij leuk om deze aan jullie te laten zien. Met favorieten in de badkamer bedoel ik voor onder de douche, maar ook reinigingsproducten voor het gezicht. Kortom: alles wat je in de badkamer gebruikt.

vrijdag 16 december 2011

What to do in de kerstvakantie


Tumblr_lvpg5oz8gb1r5xup0o1_500_large
Het zal je maar gebeuren, dan zit je al weken (misschien wel maanden?) uit te kijken naar vakantie. Dan is het zover, en dan verveel je je stiekem een beetje. Om dat te voorkomen heb ik lijst met ideeën gemaakt om te doen in de vakantie. Het is natuurlijk kerstvakantie dus denk aan sneeuw, koud, gezelligheid, dingen bakken! 

woensdag 14 december 2011

Review: Andrélon Droogshampoo


Eindelijk is daar dan de review van de Andrélon droogshampoo. Al een lange tijd geleden kwam deze voorbij in een shoplog en ik zou zo snel mogelijk een review doen. Alleen heb ik dan het probleem dat mijn niet zo snel vet wordt (eigenlijk niet echt een probleem) en duurt het dus wat langer voordat ik het kon reviewen. Maar nu is hij er toch, lees dus snel verder!

dinsdag 13 december 2011

Een column vol vrolijkheid


Tumblr_lvzvdvkobm1qjzvcco1_500_large
Opeens word ik dan heel blij en heb ik zo’n inspiratieboost. Ik heb jullie heel wat te vertellen over school, maar ook thuis en vakantie en dergelijke. Het zijn allemaal leuke dingen, dus lees snel verder!

maandag 12 december 2011

Reinigingsmelk Kruidvat en L'Oréal

Toen laatst mijn reinigingscrème op was besloot ik eerst wat anders te proberen. Helaas beviel dit niet goed, dus kocht ik wéér een nieuwe. Deze vind ik wel erg fijn. Benieuwd welke ik fijn vind ik en welke niet? Lees dan snel verder voor mijn reviews.

zondag 11 december 2011

Winactie, 100 volgers en 200e post


Deze zondag ga ik jullie blij maken met een winactie! Laatst plaatste ik mijn 200e post, haalde ik de 100 volgers via GFC en de 75 via Bloglovin’. Om al deze redenen wilde ik al heel lang een winactie houden voor jullie, maar ik moest natuurlijk eerst opzoek naar leuke prijsjes. Klik snel verder om te zien hoe en wat er te winnen valt.

zaterdag 10 december 2011

Review blushes Action

Action is in mijn ogen dé winkel voor handige schoolspulletjes, goedkope spulletjes, maar nu ook voor make-up. Want ja, Action heeft ook leuke make-up voor een geweldig prijsje. Ik had al één blush van de Action in mijn bezit en zaterdag kocht ik er nog eentje. Tijd om deze te gaan reviewen!

donderdag 8 december 2011

Bestelling/shoplog bij Zalando

Een tijdje terug mocht ik van Zalando een kleine bestelling plaatsen voor mijn blog. Dit heb ik dus gedaan en vandaag ga ik jullie mijn gekochte spullen laten zien. Ook zal ik soort review geven over het bestellen bij Zalando. Klik snel verder voor foto’s van mijn aankopen.


woensdag 7 december 2011

GFC stopt, volg mij via bloglovin

Helaas, Google heeft besloten om aan verschillende projecten een einde te maken. Waaronder Google Friends Connect. Erg jammer, want de meeste van mijn volgens komen via daar. Daarom vraag ik jullie om mij de volgen op bloglovin.

Klik hier om naar mijn blog op bloglovin' te gaan.

Eerst was het slechts een gerucht, maar nu is het zeker. Vandaag stond het NU.nl. Dus ja, daar kunnen we niet meer omheen. Klik hier om het artikel te lezen. Google trekt uit zeven projecten de stekker.

Nogmaals, ik zou het jammer vinden om hierdoor veel volgers kwijt te raken. Volg mij daarom op bloglovin!

Liefs,
Brechtje.

dinsdag 6 december 2011

Shoplog Action + sint cadeautjes

Hebben jullie allemaal een fijne Sinterklaas gehad? Ik wel! Het was erg gezellig en natuurlijk waren er leuke cadeautjes, die wil ik graag aan jullie wil laten zien. Ook heb ik wat spulletjes gekocht bij de Action. Ik vierde het namelijk zaterdag bij mijn nichtjes. Hier is een Action in het dorp, dus daar moest ik natuurlijk wel even heen. Lees snel verder!

zaterdag 3 december 2011

Saturday Question, Sinterklaas weekend


Hebben jullie een lekker weekend? Waarschijnlijk wel, want dit is het Sinterklaas weekend. Woohoo, daar heb ik echt lang uitgekeken, serieus! De gezelligheid, cadeautjes, surprises, naar familie toe. Ik was dus wel heel erg benieuwd hoe jullie Sinterklaas vieren. Lees snel verder!

donderdag 1 december 2011

Favorieten van november


Het is al december, bijna het einde van het jaar! Pfoe, wat gaat dat snel. Hebben jullie ook al zo’n zin in Sinterklaas (nog maar 3 nachtjes slapen), kerst en oud en nieuw? Dat duurt nog eventjes, maar nu is het tijd voor de favorieten van deze maand. Lees dus snel verder!