Pagina's

zondag 30 oktober 2011

Sunday Question, dure make-up


Het is zondag, en zondag zou een dag zijn waarop je lekker uitrust. Lekker niks doet,  behalve een beetje op de bank hangen en computeren. Maar als je net zoals ik goed bent in uitstellen, moet je vandaag huiswerk maken. Bah. Gelukkig zijn ook lichtpuntjes, zoals een Sunday Question! Deze keer gaat het wel over make-up, dus lees snel verder voor de vraag!

zaterdag 29 oktober 2011

Shoploggie, Kruidvat en Hema


Gistermiddag ben ik na school met een vriendin even de stad in geweest. We moesten naar de Kruidvat, Hema en de Douglas, even lekker beautyshoppen, dus dat hebben we gedaan. Super veel heb ik niet gekocht, maar ik ben er wel heel blij mee. Ik ga het snel laten zien, lees maar verder!

vrijdag 28 oktober 2011

Update, dagelijkse make-up


De laatste tijd blijft mijn dagelijkse routine maar afwisselen. Dan wel foundation, dan weer niet, wel eyeliner, geen eyeliner, enzovoorts. Ik denk dat dit nog wel een tijdje zo door blijft gaan, maar ik ga nu toch laten zien. Misschien is het volgende week toch weer anders, maar ach, dat is dan maar zo. Veel plezier met lezen en kijken!

donderdag 27 oktober 2011

Gliss Kur Shea Casmere shampoo en conditioner



Eindelijk is daar dan de review van de shampoo en conditioner van Gliss Kur. Ze komen beide uit de Shea Casmere lijn, voor haar zo zacht als casmere. Ik kocht deze omdat mijn haarpunten zo droog waren, hopelijk zouden deze producten ze kunnen verzachten. Ik heb ze een tijd lang getest en weet nu zeker wat ik ervan vind.

dinsdag 25 oktober 2011

Persoonlijke Update; lijstjes, klussen en lay-out



Tumblr_lriaepbmjr1qb2g1po1_500_large
Vandaag ga ik jullie bijkletsen over mijn leven. Wat ik de laatste tijd heb gedaan, wat mij bezig houd en waar ik naar uitkijk. En natuurlijk een beetje random informatie die ik aan jullie kwijt ben. Ik ben net weer begonnen met school, de herfstvakantie is voorbij. Ik vind het altijd erg lastig om weer over te schakelen, maar volgens mij hebben meer mensen daar wel last van.

maandag 24 oktober 2011

Een lang weekend Zeeland

Donderdag tot en met vandaag was ik in Zeeland. Ik zat samen met mijn ouders, broertje en vrienden van ons in een huisje. We zijn een dagje naar Bruggen geweest, naar het strand, wat dorpjes bezocht, lekker gewandeld, kortom: het was erg leuk. Ik heb was leuke foto’s gemaakt, deze ga ik aan jullie laten zien. Ook heb ik wat kleine dingetjes gekocht die ik even moet showen.

vrijdag 21 oktober 2011

Stash Update: verzorgings producten


Een hele tijd terug – toen ik pas net met mijn blog begonnen was – heb ik een keer mijn verzorgingsstash laten zien. Toen had ik nog niet heel veel, nu daarin tegen heb ik veel meer en daarom leek het mij leuk om het weer keer te laten zien.

donderdag 20 oktober 2011

Mini shoplog Kruidvat


Na bijna een maand geen make-up te hebben gekocht, ging ik gister naar Kruidvat met een missie. Voor mijn verjaardag had ik een cadeaukaart van Kruidvat gekregen ter waarde van €15,- en ik was plan deze goed te gebruiken. Van te voren had ik een lijstje gemaakt van dingen die wilde kopen. Uiteindelijk heb ik mijn hier toch niet helemaal aan gehouden, maar alsnog ben ik heel tevreden met wat ik heb gekocht. Ik heb zelfs geld over gehouden! Kijk snel verder naar wat ik geshopt heb.

woensdag 19 oktober 2011

Win 1 minuut gratis shoppen bij Kruidvat!

Weten jullie nog dat ik het laatst had over 1 minuut gratis shoppen. Toen was het nog een leuk idee, een mooie droom, maar nu maak je echt kans om dit te winnen! Win 1 minuut gratis shoppen bij Kruidvat. Hoe vet is dat?! Lees snel verder voor wat je moet doen.

dinsdag 18 oktober 2011

Obsessie update - nagellak, haarverzorging en wordfeud


Tumblr_lt2f6m6zfm1qhgis6o1_500_large
weheartit
Misschien weten jullie wel wat ik bedoel, als ik het heb over ‘obsessed’ door iets zijn. Het leek mij leuk om hier een keer een artikel aan te wijden. Ik ga de laatste tijd namelijk echt door fases heen, waar ik hele obsessed ben door één of meerdere dingen. Dat is op het gebied van beauty, maar ook daar buiten. Lees snel verder!

maandag 17 oktober 2011

Review Hema oogschaduwbasis

Een hele tijd geleden kocht ik bij de Hema een oogschaduwbasis. Omdat ik nauwelijks oogschaduw draag, gebruik ik hem ook niet heel erg veel en was het nooit bij mij opgekomen om hem te reviewen. Opeens dacht ik hier aan en daarom vandaag een review van de Hema oogschaduwbasis.

zondag 16 oktober 2011

Sunday Question, smartphones


Net zoals vorige zondag, heb ik vandaag weer een vraag voor jullie. Ik noem het vanaf nu alleen geen Beauty Question meer, maar Sunday Question. Dit heeft twee voordelen: het is origineler – veel andere beautyblogs hebben al een Beauty Question, en ik ben van plan niet alleen beautyvragen te behandelen. Deze keer heb ik namelijk een vraag over mobiele telefoons. Lees maar snel verder!

zaterdag 15 oktober 2011

Multifunkie: ooglook met bronzer



Lipstick als blush, oogschaduw als wenkbrauwpoeder, concealer als lip erase en lippenbalsem op je nagelriemen. Allemaal wel bekende multifunctionele producten. Dit is erg handig, vooral als je maar weinig make-up mee wilt nemen of goedkoper uit wilt zijn. Laatst had ik zin in een naturelle ooglook en ik besloot dit te maken met.. bronzer! Klik snel verder om te kijken hoe het geworden is.

donderdag 13 oktober 2011

Inspiratie voor de herfst

Naast de nadelen van vroeg donker, minder zon en koud heeft de herfst ook zoveel voordelen! Ik ben zelf gek op de herfst, het is gewoon zo gezellig! Vandaag ga ik jullie wat mooie plaatjes van de herfst laten zien. Door deze plaatjes krijg je vanzelf zin in de herfst!

maandag 10 oktober 2011

NOTD Newspaper nails



Na dit gezien te hebben op YouTube en op verschillende blogs, wilde ik dit ook heel graag proberen. Ik heb het over newspaper nails. Een meisje uit mijn klas had dit laatst ook op haar nagels, en zij vertelde mij dat het echt héél makkelijk is om te maken. Nou, geen redes meer om het niet uit te proberen. Lees snel verder om mijn creatie te zien!

zondag 9 oktober 2011

Beauty Question, 1 minuut gratis shoppen


 
Eerlijk gezegd heb ik vandaag niet heel erg veel tijd om te bloggen. Natuurlijk wil ik vandaag wel een artikel online hebben, daarom heb ik besloten om een keer een Beauty Question te doen. Meerdere blogs doen dit wel eens en het leek mij eigelijk ook wel heel leuk om een keer te doen. Lees snel verder voor de allereerste beauty vraag. Ik geef hierop antwoord en zou het erg leuk vinden om ook jullie mening te horen!

zaterdag 8 oktober 2011

Droog haar, wat te doen en welke producten

Als je haar maar goed zit he. En dat begint met goede verzorging. Vooral droog haar kan erg vervelend fijn. Ik heb op dit moment last van erg droge haarpunten en ik heb opgezocht wat je er allemaal aan kunt doen. Je haar goed verzorging en ook beschermen zijn twee belangrijke dingen tegen droog haar. Lees verder om te lezen wat je precies allemaal kunt doen tegen droog haar en welke producten fijn zijn.

donderdag 6 oktober 2011

Mini shoplog Alexandrium


Zaterdag ging ik met mijn ouders en mijn broertje naar het Alexandrium in Rotterdam.. op te shoppen! En als je naar het Alexandrium gaat, moet je natuurlijk ook even langs de Primark. Dus ook hier lekker geshopt. Heel veel is het uiteindelijk niet geworden, maar ik wil het toch even laten zien.

dinsdag 4 oktober 2011

Favorieten van september


De maand september ging zo snel, en dat terwijl er best veel is gebeurd. We gaan weer naar school, het is herfst geworden en ik krijg het een stuk drukker. Ik heb dus ook wat minder kunnen shoppen, maar eigenlijk is dat wel goed voor mij. Deze keer dus niet heel veel favorieten en vooral producten die ik al een tijdje heb, maar als nog wel leuk om te laten zien!

maandag 3 oktober 2011

Stash update, in foto's

Het werd wel weer eens tijd voor een stash update. De laatste keer was in juni, niet heel erg lang geleden, maar toen had ik nog niet hele goede foto’s. Dit is nu een stuk verbeterd en mijn stash is wat gegroeid en anders ingedeeld, dus vandaar!

zaterdag 1 oktober 2011

Review: I Love... producten



De I Love.. producten zijn erg populair geworden vanwege de geweldige geuren. Het is de goedkope versie van de dure Philosopfy producten, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. Elke keer als ik in de Douglas kwam twijfelde ik, zal ik het proberen.. Steeds deed ik het niet, maar toen ik jarig was kreeg ik van twee vriendinnen een pakketje met I Love.. producten. En vandaag ga ik deze voor jullie reviewen!