Pagina's

zondag 31 juli 2011

Favorieten van juli



Het is weer tijd voor de favorieten van de maand juli. Dit is pas de tweede keer dat ik dit doe, maar door dit te doen, merk ik opeens hoe snel die maanden wel niet gaan. Het is al juli! Ik hoop maar niet de dat de vakantie ook zo snel gaat. Deze maand heb ik best veel nieuwe, goede producten ontdekt. Ik verbaasde me altijd hoeveel nieuwe producten andere bloggers in hun favorieten hebben, maar eigenlijk heb ik er deze keer ook wel aardig wat.

donderdag 28 juli 2011

How-to: Een gebroken poeder maken


Laatst ging viel er opeens een stuk uit mijn favoriete blush toen ik mijn kwast op de zijkant van het doosje aftikte. Het was dan misschien een blush van Essence, maar het was wel mijn favoriete blush en vond het dus erg jammer. Ieder nadeel heeft z’n voordeel: ik kan jullie nu goed uitleggen hoe je een kapotte blush/compacte poeder/oogschaduw kunt maken. Bereid je voor op een artikel met veel foto's! 

maandag 25 juli 2011

Het gevoel als je wat nieuws hebt gekocht


Kennen jullie dat? Dat gevoel als je net wat nieuws hebt gekocht. Ik voel me dan zo gelukkig en heb helemaal zin om het te gaan gebruiken. En dat heb ik dan vooral bij make-up. Ik kan echt genieten van nieuwe producten, helemaal als het er mooi uitziet. Hebben jullie dat ook?

zaterdag 23 juli 2011

What Do You Think.. red lips


De tweede What Do You Think. Deze gaat over rode lippen. Vind je het mooi, lelijk of te opvallend? Vanaf welke leeftijd kan het gedragen worden? Leuk voor naar een feestje of kan het ook overdag? What Do You Think..

vrijdag 22 juli 2011

Canada Update: Vancouver en Victoria Island verslag


Vandaag een persoonlijke update. Ik zit nu in Canada en ik had beloofd af en toe een stukje te schrijven over mijn vakantie. Op dit moment zit in een hotel op Victoria Island. Dit is het tweede hotel, hiervoor zaten we in een hotel in Vancouver. Dit is pas de vierde dag, maar ik heb echt het gevoel alsof ik hier al weken ben. We hebben ook al erg veel gedaan. Ik ga het jullie allemaal vertellen in dit stukje!

donderdag 21 juli 2011

Essence No More Drama en Mellow Yellow nagellak


Vorige week was er bij de Kruidvat een leuke actie op de nagellak van Essence. Twee nagellakjes voor €2,-. Ik wilde al een tijdje de kleur Mellow Yellow hebben, deze hebben jullie misschien al op meerdere blogs langs zien komen, dus ik ben even bij de Kruidvat gaan kijken. Uiteindelijk kocht ik Mellow Yellow en No More Drama.

woensdag 20 juli 2011

Mijn eerste MAC product en op het vliegveld


Sorry dat ik gister en eergister niks heb gepost. Ik heb natuurlijk negen uur gevlogen en gister was de eerste dag in Canada. Dit stuk heb ik in het vliegtuig geschreven, ik moest alleen later nog foto's maken en deze erbij zetten. Alles wat hier onder staat heb ik dus in het vliegtuig geschreven. 

Op dit moment zit ik in het vliegtuig zo’n 12 kilometer in de lucht boven Groenland. Ik ga jullie vertellen hoe het was op Schiphol en wat ik heb gekocht. Op Schiphol ben ik namelijk - zoals heel erg graag wilde - naar de MAC geweest. Ik heb gekocht wat ik wilde en ik ben er zo blij mee, echt heel erg blij en ik ga het jullie nu alvast laten zien!

zondag 17 juli 2011

Wat neem ik mee aan beauty op vakantie?


Vandaag ga ik vliegen naar Canada. Op dit moment dat ik dit typ ben ik best opgewonden en een beetje zenuwachtig, ik vind het namelijk best spannend. Mijn koffers zijn ingepakt, maar er zijn vast nog wel wat kleine dingetjes die ik ben vergeten of nog moet doen. Maar het leek mij wel leuk om jullie te laten zien wat ik meeneem aan beauty op vakantie!

zaterdag 16 juli 2011

Tag: Show Your Stash!



Weer een tag. Ik heb net een tag gedaan, maar ik vond deze zo leuk dat ik hem toch wilde doen. Ik zag deze tag een tijdje geleden voor het eerst langskomen bij Teske. Ik vond het echt een hele leuke tag en zij tagde iedereen. Ik vond het wel leuke en orginele vragen, dus ik besloot hem over te nemen. Het zijn tien vragen over je stash. Lees verder als meer wilt weten!

vrijdag 15 juli 2011

Review: Hema Eyebrow pencil


Sinds een tijdje teken in mijn wenkbrauwen bij. Ik kwam er achter dat het eigenlijk best leuk stond toen ik het een keer proberen met bruine oogschaduw. Ik heb toen gelijk een wenkbrauwpotlood en poeder gekocht om er mee te gaan oefenen. Het is helemaal niet moeilijk en het kan erg mooi staan. Lees verder om te lezen wat ik vind van dit wenkbrauwpotlood!

donderdag 14 juli 2011

Tag: Sunshine Award


Een paar dagen geleden kreeg ik van Femke en Monique en van Myrthe een comment dat ze mij hadden getagd. Dank jullie wel, hartstikke leuk! Ik heb deze tag al heel vaak voorbij zien komen, maar ik ga hem zelf nu dus ook doen!

woensdag 13 juli 2011

What Do You Think.. MAC?


Daar is hij dan eindelijk! Het eerste artikel van het rubriek ‘What Do You Think’. In deze eerste editie ga ik het hebben over een duur, maar erg mooi en goed merk: MAC. Ik heb nog helemaal niks van MAC. Al bijna twee jaar roep ik dat het veel te duur is en dat ik het geldverspilling vind. Maar nu.. Ik wil toch wel heel graag één product van MAC. En jullie?

dinsdag 12 juli 2011

Review: Sephora Scented Spray, lemon meringue


Het moet denk ik twee jaar geleden zijn dat ik dit parfum kocht in een Sephora in Frankrijk. Het was mijn eerste echte parfum en ik vond het zo stoer dat ik nu een écht parfummetje had. Hij was niet duur, volgens mij rond de vijf euro, dus hij was betaalbaar en ik nam hem gelijk mee.

maandag 11 juli 2011

Een paar leuke nieuwtjes


Ik heb vandaag voor jullie een paar mededelingen. Het zijn allemaal leuke mededelingen, dus lees vooral even verder. Ze gaan over de vakantie, een nieuw rubriek dat eraan komt en over de lay-out van mijn blog.

zondag 10 juli 2011

Wishlist, juli 2011


Het is een hele tijd geleden dat ik jullie mijn wishlist heb gedaan. De laatste keer was in april! Dus het leek wel weer leuk om hem te laten zien. Sommige dingen zijn niet al te realistisch, maar hé, dromen mag hè. J

zaterdag 9 juli 2011

Probeerseltje: Wenkbrauwen bijtekenen


Laatst heb ik wat nieuws geprobeerd: mijn wenkbrauwen bijtekenen. En eigenlijk stond het helemaal niet zo slecht. Het stond zelfs beter. Met vollere en mooi gevormde wenkbrauwen kan je gezicht veel spekender lijken en het je een mooie uitstraling geven. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe ik dit heb gedaan.

vrijdag 8 juli 2011

Lemon Diva Cupcakes


Heel beautyland lijkt wel helemaal gek te zijn op cupcakes. Dat is niet zo gek ook, ze zijn heerlijk en zien er ook vaak zo leuk uit. Ikzelf heb nog bijna nooit cupcakes op. Ik eet wel eens gewone cakejes, maar cupcakes bijna nooit. Daarom besloot maandag zelf cupcakes te gaan maken. Lemon Diva cupcakes om precies te zijn. Lees verder voor foto’s van mijn cupcakes en het recept.

donderdag 7 juli 2011

Een nieuw rubriek, wat vinden jullie?


Ik had laatst opeens een leuk idee voor een reeks artikelen. Ik deze artikelen vraag ik naar jullie mening. Alleen zat ik te twijfelen tussen twee rubrieken.. Ze lijken erg op elkaar, alleen de naam verschilt een beetje. Ik ga in dit artikel ook naar jullie mening vragen, ik wil namelijk weten wat jullie het leukst lijkt.

woensdag 6 juli 2011

Mini shoplog Action en Londen (+ verslag)



Vandaag heb ik voor jullie een shoplog van twee verschillende data. Ik had beide keren namelijk niet zoveel gekocht, daarom heb ik het even samengevoegd. Ik ga jullie laten zien wat ik heb gekocht in Londen en wat heb gekocht bij de Action. Ook zal ik even in het kort vertellen hoe het in Londen was.

dinsdag 5 juli 2011

Review: Essence Stay All Dag 16h concealer


De Stay All Dag 16h concealer van Essence is echt mijn favoriete concealer geworden. Jullie hebben deze al meerdere keren voor bij zien komen. In mijn What’s In My Bag, Shoplog en mijn favorieten van juni, maar nu is het echt tijd dat ik hem ga reviewen!

maandag 4 juli 2011

Favorieten van juni


Heel veel (beauty)bloggers laten aan het eind van een maand hun favorieten van de maand zien. Ik heb dit eigenlijk nooit gedaan, maar ik wil het nu toch wel een keer doen. Of ik het elke maand ga doen, weet ik nog niet zeker, maar ik wilde het gewoon een keer proberen. Klik verder voor mijn favorieten van de maand juni!

zondag 3 juli 2011

Tag: Your Mobile Phone.


Het is weer zondag, dus vandaag een iets persoonlijkere post. Ik ga de Your Mobile Phone tag doen. Jullie konden mijn mobiel gister al eventjes zien, toen deed ik namelijk een What’s In My Bag (klik hier om naar dit bericht te gaan). Ik ben niet echt in het bijzonder getagd, maar ik zag wel vaak dat sommige mensen iedereen tagde, dus ik doe ‘m ook gewoon!

zaterdag 2 juli 2011

What's In My Bag?



Vandaag ga ik een What’s In My Bag doen. Dit is een hele bekende tag. Eigenlijk is het tag meer, maar gewoon iets dat heel veel (beauty)bloggers doen. Het leek mij dus ook wel leuk om een keer te doen. Ik doe het niet met een filmpje, maar met foto’s. Ik heb geprobeerd zo mooi mogelijke foto’s te maken van alles wat in mijn tas zit.

vrijdag 1 juli 2011

Review: Nivea Soft als dagcrème



Ik gebruik Nivea Soft echt al tijden als dagcrème. Hij werkt erg goed voor mijn droge huid. Ik heb laatst wel een tijd de crème van Garnier gebruikt voor de droge huid, deze was ook fijn hoor, maar Nivea Soft blijft mijn favoriet. Ik noem dit een review, maar eigenlijk ga ik alleen maar positief zijn en jullie deze crème aanraden, want hij is écht heel fijn!