Pagina's

donderdag 30 juni 2011

Shoplog 27 en 28 juni


Een shoplog! Dat is wel een tijdje geleden. Ik had al een hele tijd niet geshopt, ik had sowieso al een hele tijd niks meer gekocht. Ik had er geen tijd voor door al die toetsen. Nu is het vakantie en ik alle tijd van de wereld! Dus ook veel tijd om te shoppen. Met foto’s ga ik jullie laten zien wat ik maandag en dinsdag heb ik gekocht.

woensdag 29 juni 2011

Siteboekje gekocht


Een tijdje geleden vond ik dit leuke schriftje in een soort winkel van Sinkel. Ik vond hem echt heel leuk, dus kon het niet laten liggen. Eenmaal thuis heb ik er niet zoveel meer mee gedaan. Ik heb nog een hele stapel met schriftjes liggen, ik ben van plan ook deze ‘ooit’ nog een keer te gaan gebruiken. Maar ik had opeens het idee om dit schriftje, als schriftje voor mijn blog te gebruik. Helemaal niet zo’n gek idee toch?

dinsdag 28 juni 2011

Swatches Catrice Am I Blue Or Green en Sold Out For Ever.


Vandaag heb ik dan eindelijk de swatches van Catrice Am I Blue Or Green? En Sold Out For Ever voor jullie. Het heeft een tijd geduurd, ik mijn nagels even wat rust wilde geven. Door het vele nagellakken (en vooral het removen) waren mijn nagels erg slap geworden. Daarom heb ik mijn nagels dus een tijdje niet gelakt. Maar hier zijn ze dan eindelijk, de swatches!

maandag 27 juni 2011

Review: Etos basecoat.



Ik heb deze basecoat echt al een hele tijd. Het is mijn enige basecoat dus ik gebruik hem altijd. Toen bedacht ik mij dat hem nooit echt had gereviewd, dus dat besloot ik nu te doen. Lees verder om te lezen wat ik van deze basecoat vind.

zondag 26 juni 2011

Dottingpennen.


Misschien hadden jullie in mijn artikel over de BuyInCoins bestelling al gezien dat ik ook dottingpennen had besteld. Omdat misschien niet iedereen weet wat je er mee kunt, of hoe het werkt, ga ik dat vandaag aan jullie laten zien. Ze zijn namelijk echt super handig. Als je van nailart houd, moet je deze echt hebben! Lees verder.

zaterdag 25 juni 2011

Naar Londen met school.


Vandaag ben ik met school naar Londen. Cool he! Ik heb dit de dag van te voren geschreven, dus ik kan nog niet vertellen hoe het is. Wel ga ik jullie een beetje vertellen wat ik hier allemaal ga doen, want volgens mij wordt het echt heel leuk! Lees verder!

vrijdag 24 juni 2011

Nieuwe schoolspullen!


Als het schooljaar nog niet eens afgelopen is, liggen er al weer nieuwe schoolspullen in de winkel. Ook bij de V&D is het dit jaar ook weer zo. De V&D schoolcampus, ik haal hier meestal wel het grootste deel van mijn schoolspullen. Er is gewoon erg veel keuze en natuurlijk hebben ze leuke dingen.


donderdag 23 juni 2011

Pakketje BuyInCoins binnen!


Een tijdje geleden hadden ik jullie laten zien wat ik had bestelt bij de Chinese webshop Buy In Coins. Klik hier om naar het artikel hier over te gaan. Maar goed, ik heb nu dus mijn bestelling binnen! Gisteren kreeg ik hem binnen en ik wordt altijd helemaal vrolijk en gek als ik pakketjes uit mag pakken. Ik ga het allemaal aan jullie laten zien. Lees verder!

woensdag 22 juni 2011

Nieuwe birkenstocks gekocht.


Ongeveer twee weken geleden was ik met mijn moeder naar Den Haag gegaan om lekker te shoppen. Ik moet zomerkleding hebben, vooral nieuwe hempjes en ik moest een nieuw paar Birkenstocks. In Den Haag zit een speciale Birkenstock winkel dus ik hebben we even gekeken. En ik heb een heel leuk paar Birkenstocks gevonden! Lees verder!

dinsdag 21 juni 2011

Catrice Am I Blue Or Green + Sold Out Forever.


Vorige week was er bij de Trekpleister een 1+1 gratis actie op alle nagellak. Ik wilde het niet doen, maar ik heb toch wat gekocht. Nagellak van Catrice, as usual. Ik heb twee kleurtjes genomen die ik al een tijdje wilde hebben en ook al best bekend zijn. Lees verder!

zondag 19 juni 2011

School en de zomervakantie.


Vandaag heb ik voor jullie een post over mijzelf. Een personal post dus. Ik heb ooit een keer gezegd dat ik dat elke zondag ga doen, maar dat heb ik dus niet gedaan. Ik voortaan wel doen dat als ik een personal post doe, dat op een zondag is. Deze keer gaat het over vakantie en school. Lees verder..

vrijdag 17 juni 2011

Fimocanes en nagellak gewonnen + NOTD.


Een tijdje geleden had ik bij Beautylizious een winactie gewonnen. Ik won een nagellak van Essence een wat fimocanes. Het leek mij wel leuk om dit aan jullie te laten zien. Ook heb ik er gelijk een soort NOTD mee gemaakt!

woensdag 15 juni 2011

Bestelling bij BuyInCoins.


Eergisteren heb ik een bestelling geplaatst bij BuyInCoins. Ik was van plan om alleen wat dotting pennen - voor nailart - te bestellen, maar uiteindelijk is het veel meer geworden. Er zitten twee niet beauty gerelateerde items bij, maar voor de rest alleen maar beautyspul. Dus het leek mij wel leuk om dat even aan jullie te laten zien.

dinsdag 14 juni 2011

Tag: Show Your Screen!


Laatst werd ik getagd door
 Myrthe van 'I heart Beauty and Fashion'. Ik heb het over de Show Your Screen tag. Als je een beetje beautyblogs volgt, heb je deze tag waarschijnlijk al vaak langs zien komen. En nu heb ik hem ook gedaan. Ik heb hem wel íets anders gedaan dan dat de bedoeling is, maarja. Dat maakt het toch weer een beetje origineel. ;)

maandag 13 juni 2011

Nieuwe tas van de Hema.



Toevallig heb ik laatst mijn wishlist laten zien. Hierin stond dat ik al heel lang opzoek was naar een nieuwe tas. Net toen ik het artikel had geschreven - echt een dag later ofzo - ging ik naar de stad en vond ik bij de Hema de perfecte tas! Klik snel verder om meer te zien over deze tas.

zaterdag 11 juni 2011

Wishlist voor de zomer.

Het enige waar ik nog maar aan wil denken is de zomervakantie. Zomer, zomer, zomer. Ik heb er echt zo’n zin in! Daarom vind ik het ook heerlijk om een wishlist te maken voor deze zomer. Ik vind het sowieso altijd leuk om wishlists te maken natuurlijk. En ik zeg ook niet dat alles zo realistisch is, maar dromen mag altijd toch? ;)

woensdag 8 juni 2011

Nog twee weekjes knallen..




Nog drie weekjes en dan heb ik eindelijk zomervakantie. Maar voordat het zover is heb ik nog twee drukke weken met veel toetsen. Hier wil ik graag goed voor leren en veel aandacht aan besteden. Daarom heb besloten om twee weekjes wat minder te posten. Ik wil namelijk niet het risico lopen om op het laatste moment nog twee voldoendes te komen staan en hierdoor niet over te kunnen. Op dit moment sta ik namelijk één onvoldoende. Dit is niet veel, maar ik heb wel wat vakken waar ik maar nét een voldoende voor sta. Hier wil ik dus nog even goed voor leren.

Er komen nog wel regelmatig artikelen online, maar even niet meer elke dag. Ik was eerst van plan om twee weken helemaal niet meer te posten, maar ik weet dat mij dat toch niet gaat lukken. Ik vind het gewoon te leuk om af en toe een stukje te schrijven. Ook is het wel goed om niet alléén maar te leren.

Ik hoop dat jullie het begrijpen. De week daarna (dus over drie weken) en in de zomervakantie ga ik wel volop posten. Maak je maar geen zorgen. ;)

Liefs,
Brechtje.

dinsdag 7 juni 2011

How-to kwasten wassen, snel en eenvoudig!


Een van de dingen die erg belangrijk zijn op make-up gebied, zijn kwasten. Schone kwasten. Het is wel hygienisch om je kwasten eens in de zoveel tijd goed te wassen. Met vieze kwasten heb je meer kans om mee-eters en puistjes. Je smeert namelijk eigenlijk de make-up van een dag geleden weer op je gezicht, niet zo’n fijn idee he? Lees verder om te lezen hoe je je kwasten makkelijk en snel kunt wassen.

maandag 6 juni 2011

Wishlist: zomerschoenen!



Met het warme weer buiten en de zomervakantie die steeds dichterbij komt, heb ik veel leuke zomerschoenen gezien. Ik heb op dit moment voor de zomer alleen Birkenstocks, dus ik vond dat ik nog wel een paar zomerschoenen mocht. Klikt verder voor mijn wishlist aan zomerschoenen!

vrijdag 3 juni 2011

Sneak Peek in mijn stash.


Vandaag heb ik voor jullie wat foto's van mijn stash. Gewoon wat random foto's. 
Mijn stash niet heel erg groot, dat wil ik alvast even zeggen. Maar ik hoop wel dat jullie het leuk vinden om te zien! Deze foto's zijn van mijn make-up-, nagel- en verzorgingsstash, alles door elkaar dus. Dus nu een sneak peek in mijn stash!

donderdag 2 juni 2011

Uilen ketting binnen gekregen.


Een tijdje geleden had ik met een winactie meegedaan op de blog van Marjolein. Met deze actie kon je een uilen ketting winnen en ik won! Het was de eerste keer dat ik iets had gewonnen en ik was echt heel erg blij toen ik het las. Woensdag heb ik de ketting binnen gekregen en vandaag ga ik hem aan jullie laten zien!

woensdag 1 juni 2011

Lay-out vernieuwen.

Brechtjoee


Zoals jullie misschien al hebben gezien, had ik laatst de lay-out wat veranderd. Ik ben er alleen nog niet helemaal tevreden mee. Er zal dus nog wat aan worden gesleuteld en veranderd. Ik wil bijvoorbeeld de header nog anders hebben, nu staat alleen mijn blognaam er. Het probleem is alleen, dat ik niet zo handig ben met foto's bewerken. Het kan dus nog wel een tijdje kunnen duren. Hierboven zie je trouwens mijn momentele header, een beetje saai. ;)